Tymákovské sušené maso - trvanlivá delikatesa, která se hodí stejně tak k posezení u piva a vína, i jako doplněk živočišných bílkovin při sportu, turistice či dodržování správné životosprávy.

   Naše výroba vychází z tradiční receptury výroby sušeného jerky. Tedy pozvolného sušení tenkých plátků masa, jenž spolu s jemným nasolením, používáme jako jedinou metodu konzervace. Takže žádná chemie ani jiné průmyslové látky. Syrové maso obsahuje zhruba 70% vody. Právě tohoto množství se při sušení zbavujeme.

   Ze 100g masa nám na konci sušení zůstane cca 30g trvanlivé, tepelně opracované pochoutky, kterou pro vás zatavíme do neprodyšného obalu s absorbérem kyslíku. Takto připravené maso s dlouhou trvanlivostí je vhodné k okamžité konzumaci na dobrodružné výpravě nebo doma v pohodlném gauči u televize.

vepri v pekle
 
55 Kč
Detail
vepri v pepri
 
55 Kč
Detail
veprove
 
55 Kč
Detail
veprove palive
 
55 Kč
Detail
hovezi
 
59 Kč
Detail
hovezi inferno
 
59 Kč
Detail
hovezi palive
 
59 Kč
Detail
hovezi v pepri
 
59 Kč
Detail
10 položek celkem