Tymákovské sušené maso - trvanlivá delikatesa, která se hodí stejně tak k posezení u piva a vína, i jako doplněk živočišných bílkovin při sportu, turistice či dodržování správné životosprávy.

   Naše výroba vychází z tradiční receptury výroby sušeného jerky. Tedy pozvolného sušení tenkých plátků masa, jenž spolu s jemným nasolením, používáme jako jedinou metodu konzervace. Takže žádná chemie ani jiné průmyslové látky. Syrové maso obsahuje zhruba 70% vody. Právě tohoto množství se při sušení zbavujeme.

   Ze 100g masa nám na konci sušení zůstane cca 30g trvanlivé, tepelně opracované pochoutky, kterou pro vás zatavíme do neprodyšného obalu s absorbérem kyslíku. Takto připravené maso s dlouhou trvanlivostí je vhodné k okamžité konzumaci na dobrodružné výpravě nebo doma v pohodlném gauči u televize.

vepri v pekle
 
55 Kč
Detail
vepri v pepri
 
55 Kč
Detail
veprove
 
55 Kč
Detail
Tymákovské sušené maso VEPŘOVÉ NA KMÍNĚ 30g
 
55 Kč
Detail
veprove palive
 
55 Kč
Detail
hovezi
 
59 Kč
Detail
hovezi inferno
 
59 Kč
Detail
hovezi palive
 
59 Kč
Detail
hovezi v pepri
 
59 Kč
Detail
10 položek celkem